"Muutetaan stressi rentoudeksi."

Minusta

Kuka minä olen?

Kouluttauduin eläintenhoitajaksi ja erikoistuin koirahierojaksi Koulutuskeskus Salpauksessa. Koulutus kesti 2 vuotta ja valmistuin vuonna 2013, josta lähtien olen toiminut koirahierojana. Sen lisäksi käyn jatkuvasti erilaisilla luennoilla ja koulutuksissa kertaamassa ja päivittämässä tietojani. 

Minulla on ollut 11 omaa koiraa ja useita saatto- ja kotihoitolaisia. Suurin osa omistamistani eläimistä ovat olleet kaltoin kohdeltuja, joten niillä onkin ollut monenlaista vaivaa. Sen vuoksi kiinnostuin koirahieronnasta, ja huomasin siitä olevan valtavaa apua erilaisiin ongelmiin, kuten rakennevikoihin, traumoihin, nivelrikkoon ja psyykeen (esim. arkuuteen ja aggressiivisuuteen).

Satu Köngäs

Oliver

Oliver tuli meille Kreikasta ensin erityiskotihoitoon ja sitten erityisadoptioon, koska sillä oli epämuodostunut etujalka. Kipuileva jalka amputoitiin, mistä johtuen Oliverin keho rasittuu epäsymmetrisesti ja lihakset kireytyvät. Onneksi voin pitää hieronnalla koiran kunnossa.

Nasu

Nasu kärsi vakavasta lonkkadysplasiasta. Sillä oli toinen reisiluu kolmanneksen lyhyempi eikä toista lonkkamaljaa lähes ollenkaan. Sille annettiin elinajanennusteeksi noin puoli vuotta, mutta hieronnan avulla se eli 5 vuotta pidempään. 

Skidi

Nivelrikkoinen tanskandoggini Skidi eli 11 vuotiaaksi hieronnan avulla, vaikka ikäennusteeksi annettiin noin 3 vuotta.

Mokka

Shäferilläni Mokalla oli ravinnonpuutteesta ja rääkkäyksestä (ennen huostaanottoa) johtuen toisen etujalan luut epämuodostuneet, josta johtuvaa kipua hieronta ja venyttely helpotti. Lisäksi sillä oli nivelrikkoa ja spondyloosi, eikä ongelmia voitu korjata leikkaamalla.

Sulo

Reaktiivista tanskandoggiani Suloa oli viemässä lopetettavaksi aggressiivisuuden vuoksi viisi eri omistajaa, ennen kuin se päätyi osaksi perhettämme. Meillä Sulosta tuli näyttelykoira ja muotovalio, eli kokemusta löytyy myös aggressiivisista koirista.

Osoite

Taikinamarjantie 11, 15300 Lahti

Aleksanterinkatu 25, 15140 Lahti (City-Pool)

Puhelin

Satu Köngäs 

p. 040 5848161 (klo 10-23)

Sähköposti